- Tåa hans vil bli husket utrolig godt

United-fansen tar farvel med Ole Gunnar Solskjær.

VINKER FARVEL: Etter 14 år forlater Ole Gunnar Solskjær Manchester United til fordel for Molde. Her fra treningskampen mot Stabæk. Foto: Heiko Junge / Scanpix
VINKER FARVEL: Etter 14 år forlater Ole Gunnar Solskjær Manchester United til fordel for Molde. Her fra treningskampen mot Stabæk. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær blir i dag presentert som ny Molde-trener, 14 år etter at han forlot klubben til fordel for Manchester United.

United-supporterne ønsker «2OLEGEND» lykke til videre, og håper i det lengste på at han en dag kommer tilbake en dag.

- Han vil bli husket utrolig godt, spesielt tåa hans som vant oss Champions League i 1999. Jeg har stor respekt for ham, og har full forståelse for at han nå drar tilbake til Molde, sier Andy Mitten til Dagbladet.

Han er redaktør for fanzinen «United We Stand», og få kjenner United bedre enn ham.

- Han er norsk, og har norske barn som aldri har bodd i Norge. Det er er mange managere som angrer på at de ikke brukte mer tid sammen med familien, og jeg tror det er bra for familen at de nå får mer tid sammen med hverandre.

- Når Solskjær satt på benken satt han ikke og kjedet seg. Han analyserte spillet og funderte på hva han kunne gjøre hvis han kom på. Han har vært en fantastisk rollefigur for Manchester United.

- Han er ikke på nivå med Bobby Charlton og George Best, men «Ollie» vil bli husket like godt som Roy Keane og Andy Cole. Hvem vet, kanskje han kommer tilbake en gang og? Hvem vet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer