MÅTTE PÅ TRIBUNEN: Isaac Kiese Thelin ble sendt på tribunen under kvalikkampen mot Montenegro etter kluss med innrapporteringen av lagoppstillingen. Foto: Maja Suslin / TT / NTB Scanpix
MÅTTE PÅ TRIBUNEN: Isaac Kiese Thelin ble sendt på tribunen under kvalikkampen mot Montenegro etter kluss med innrapporteringen av lagoppstillingen. Foto: Maja Suslin / TT / NTB ScanpixVis mer

Tabbe sendte svensk landslagsspiller på tribunen

- Jeg skammer meg.

Midt i første omgang av søndagens EM-kvalifiseringskamp mellom Sverige og Montenegro måtte Bordeaux-spilleren Isaac Kiese Thelin forlate den svenske innbytterbenken.

Årsak: Det svenske støtteapparatet hadde gjort en feil ved innrapportering av lagoppstillingen, hvilket innebar at 23-åringen ikke var spilleberettiget.

Fjerdedommeren oppdaget tabben etter kampen i Solna var godt i gang, og dermed måtte Kiese Thelin uventet ta plass på tribunen.

Feilen besto i at svenskene hadde glemt å sette et kryss ved Bordeaux-spillerens navn.

- Det skal ikke kunne skje, og det er mitt ansvar. Feilen er gjort, og det må vi stå for. Men det har aldri tidligere skjedd i min tid. Jeg skammer meg, sa landslagssjef Lasse Richt til Aftonbladet.

Kiese Thelin, som i fjor spilte for Åge Hareides Malmö, forbereder seg nå til sommerens EM-sluttspill med det svenske U21-landslaget.

(NTB)