Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tabbe-Toure sørget for jubel på Hawtorns

- Vi har oss selv å skylde på, sier Gerrard.

UTLIGNET: Victor Anichebe takket for pasningen fra Kolo Toure, og dunket inn utligningen. Her feirer han foran hjemmefansen. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB scanpix
UTLIGNET: Victor Anichebe takket for pasningen fra Kolo Toure, og dunket inn utligningen. Her feirer han foran hjemmefansen. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• West Bromwich-Liverpool 1-1 (0-1)

(Dagbladet): Det spørs hvor god nattesøvnen til Liverpool-stopper Kolo Toure blir i natt. For da Liverpool ledet borte mot West Brom og så ut til å feste grepet om den viktige fjerdeplassen, tabbet Toure seg regelrett ut.

Småpresset spilte han ballen fra hjørnet av sekstenmeteren inn mot midten. Det han ikke så, var at West Brom-innbytter Victor Anichebe var akkurat der ballen gikk. Spissen takket og bukket for pasningen, og upresset fra 16 hamret han inn utligningen.

En fortvilet Toure kunne ikke tro sine egne øyner, la hendene på hodet og stirret febrilsk rundt seg etter scoringen imot.

- Fra et personlig perspektiv kunne jeg ikke gjøre noe annerledes, men det er et lagspill og vi holder sammen. Det er skuffende, for vi hadde full kontroll og gikk mot en seier. Vi har oss selv å skylde på, sier Steven Gerrard i et intervju vist på TV 2 etter kampen.

Dermed klarte ikke Liverpool å utnytte at tre av de fire lagene bak dem på tabellen avga poeng. Nå ligger laget kun to poeng foran byrival Everton, tre poeng foran Tottenham, men har et forsprang på sju ned til Manchester United, som tapte 2-1 mot Stoke i går.

IKKE FORNØYD: Luis Suarez var ikke fornøyd med å ha avgitt poeng mot West Brom. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Luis Suarez var ikke fornøyd med å ha avgitt poeng mot West Brom. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB scanpix Vis mer

Det var et fyrverkeri av en andreomgang med flere store sjanser, og både Foster i West Brom-målet og Mignolet i Liverpool-buret vartet opp med strålende redninger.

Men i målprotokollen finner vi bare to scoringer, én til hvert av lagene. I første omgang tok Liverpool ledelsen ved Daniel Sturridge. 

Han plasserte seg helt på grense med forsvarslinja da Suarez vinklet ballen mot bakerste fra skrått hold. Der snek den engelske spissen seg fram og pirket ballen inn i mål fra kloss hold.

Etter at Anichebe scoret, ble det ikke flere nettkjenninger. Dermed endte det 1-1 på Hawtorns. 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!