Tabbedommer suspendert

For mange feil i Liverpool - Chelsea, sier dommersjef.

(Dagbladet.no): Dommer Rob Styles, som dømte oppgjøret mellom Liverpool og Chelsea i går, vil ikke dømme i helgens runde av Premier League.

Det bestemte dommerkomiteen i England i dag, etter Styles’ svake oppvisning.

– Etterrettelighet eksisterer, og vi forventer at dommere gjør rett i de store avgjørelsene. I dette tilfelle var det feil. Derfor vil Rob ikke dømme denne helga, sier dommersjef Keith Hackett til SkySports.

I tillegg til å forære Chelsea et meget billig straffespark, delte han ut ni gule kort, inkludert tilsynelatende to til Michael Essien uten å vise ham av banen. Styles hevdet senere at det andre gule kortet gikk til John Terry for munnbruk.

Liverpool-trener Rafael Benitez var meget skuffet over mannen i svart etter kampen, og i dag fikk dommeren merke konsekvensene.

DUMMET SEG UT: Dommer Rob Styles gjorde flere feil i kampen mellom Liverpool og Chelsea i går. Nå får det konsekvenser. Han kommer ikke til å dømme i neste helgs runde. Det har dommersjefen bestemt. Foto: SCANPIX
DUMMET SEG UT: Dommer Rob Styles gjorde flere feil i kampen mellom Liverpool og Chelsea i går. Nå får det konsekvenser. Han kommer ikke til å dømme i neste helgs runde. Det har dommersjefen bestemt. Foto: SCANPIX Vis mer