Tabbenes aften

MARIENLYST (Dagbladet): Strømsgodset-Moss 2-4. Ensom og trist jogger SIF-back Lars Granaas av seg skuffelsen etter kampen på Marienlyst i går. Han startet Godsets store tabbekveld med selvmål etter 20 minutter. Bare SIF-målvakt Glenn Arne Hansen har større grunn til å sippe: Han ga bort to mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Moss var det beste laget og vant fortjent på Marienlyst i går. Spesielt giftige foran mål var kråkene ikke, men hva gjorde vel det: For Strømsgodset var meget giftige - mot eget mål! Tre av fire Moss-scoringer kom etter gigantiske SIF-tabber.

20. minutt, 0-1: SIF-back Lars Granaas prøver å klarere et hardt skudd fra Moss-angriper Simen Brenne, treffer feil og setter ballen knallhardt i eget nett.50. minutt, 1-2: Moss-back Anders Juliussen fyrer av ei lompe fra 30 meter. SIF-målvakt Glenn Arne Hansen fomler ballen under seg og i mål.78. minutt, 2-4: Ballen spretter høyt i lufta etter dårlig klarering fra målvakt Glenn Arne Hansen. SIF-spiller Gard Kristiansen setter ballen enkelt i mål med pannebrasken.

- Utilgivelig

Lars Granaas forklarer selvmålet på denne måten:

- Det er helt utilgivelig og skulle aldri ha skjedd. Jeg skulle klarere et skudd, men hadde en mann i ryggen. Ballen havna helt feil på foten. Du føler deg ikke akkurat kuul når du ser den gå i mål, sier Granaas trist.

Målvakt Glenn Arne Hansen er heller ikke imponert over egen innsats.

- Det andre målet jeg slapp inn var et helt enkelt skudd fra distanse. Egentlig var det bare å ta imot, men jeg klarte å somle ballen i mål, sier han. Men Hansen er ikke med på at fjerdescoringen til Moss også var hans skyld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer