Tabber felte Rosenborg

TRONDHEIM (NTB): To tabber av Morten Pedersen vippet Rosenborg ned fra tabelltoppen i dag. RBK måtte nøye seg med 2-2 mot Stabæk på Lerkendal i en kamp laget dominerte totalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bare sju minutter var spilt da Pedersen gjorde sin første blunder. RBK-backen somlet med å få kontroll over ballen, og en våken Martin Andresen snappet den og scoret lett.

På stillingen 2-1 18 minutter ut i 2. omgang gjorde Pedersen en ny feil. Han glemte markeringsjobben sin, og Thomas Finstad hadde ingen problemer med å ekspedere innlegget fra Richard Ackon i mål. En skuffet Trond Sollied måtte konstatere at Molde gikk forbi laget hans på bedre målforskjell.

Gavmilde

- Vi har ikke råd til å være så gavmilde, og begge baklengsmålene skyldtes individuelle feil. Resultatet er skuffende, også fordi vi ikke greier å score på sjansene, sa Rosenborg-treneren.

Snudde kampen

Det så ut til at vertene skulle snu kampen da Sigurd Rushfeldt utlignet til 1-1 etter et kvarters spill. Morten Pedersen, som var god offensivt, spilte fri Runar Berg som fant løpsvillige Roar Strand. Han fant Rushfeldt som scoret fra kloss hold.

2-1 kom etter samarbeid mellom Berg og Mini. Sistnevnte startet helt riktig på den flotte pasningen og laget sitt femte mål for sesongen.

Stabæk ante en mulighet til poeng og startet aggressivt etter pause. Det resulterte i flere stygge taklinger, og Rushfeldt ble muligens snytt for straffespark da han ble meid ned av Christer Basma. I steden utlignet Stabæk.

Gjestene hadde sin bestemann i keeper Frode Olsen. Han gjorde flere viktige redninger mot sin gamle klubb.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer