Tabellen som viser at Manchester United ikke har fått dommerhjelp

Ville allerede vært seriemestre om denne tabellen gjaldt.

SNYTT FOR POENG: Hernández og resten av Manchester United har blitt snytt for flere poeng denne sesongen ifølge en analyse. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB scanpix
SNYTT FOR POENG: Hernández og resten av Manchester United har blitt snytt for flere poeng denne sesongen ifølge en analyse. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er en evigvarende diskusjon om hvilke lag som får flest fordeler av dommerne i Premier League. Mange beskylder Manchester United for å ha mange marginale situasjoner med seg, mens supporterne til de røde djevlene benekter at dette er tilfellet.

Nå har over 200 timer med fotball i Premier League blitt til en analyse av 674 situasjoner fra alle de 370 kampene som har blitt spilt denne sesongen. Dette inkluderer mål som ikke har blitt godkjent, straffespark-situasjoner, og røde kort, skriver The Guardian.

Alle reprisene ble sett seks ganger i sakte og super-sakte film for å avgjøre om situasjonene fikk det riktige utfallet. De opprinnelige avgjørelsene ble ikke forandret dersom det ikke var klare bevis på at feil ble gjort av dommerne.

Store avgjørelser Tabellen viser at Manchester United har tapt mest på de store avgjørelsene som ikke har gått i lagets favør. Dette inkluderer en straffesparksituasjon som ble gitt mot Rio Ferdinand for hans takling på Hatem Ben Arfa i november. Straffesparket ble satt i mål og førte til at kampen endte 1-1. Etterpå kalte Ferguson kampen en parodi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer