Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tabloid-kampanje for Beckham

David Beckham ble gjort til syndebukk da England røk ut av VM i 1998. Det har ikke engelske fotballfans tilgitt, og Beckham ble utsatt for sjikane da engelskmennene EM-åpnet med 2-3 tap for Portugal. Nå får imidlertid Manchester United-spilleren støtte fra uventet hold.

Den engelske tabloid-avisen The Sun har startet en kampanje der de oppfordrer supporterne til å støtte opp om David Beckham. Avisen skriver at Beckham er spilleren som må lykkes for at England skal gjøre en god figur i mesterskapet, og at supporterne graver sin egen grav ved å hetse landets største stjerne.

Også landslagssjef Kevin Keegan er bekymret for den negative oppmerksomheten rundt United-spilleren.

- David Beckham er en av de beste spillerne i verden. Likevel er det svært sjelden vi snakker om fotballtalentet hans. Det er fryktelig trist, sier Keegan.

Tysk sympati

Også Tysklands midtbanespiller Dietmar Hamann er forbauset over de Engelske supporternes behandling av egne spillere.

- Han blir hetset omtrent hvert eneste minutt, hver eneste dag. Det er helt utrolig hvordan noen kan gjøre slikt når Beckham spiller så bra som han gjorde mot Portugal, sier Hamann.

Nøkkelspiller

David Beckham hadde målgivende pasning til begge Englands mål mot Portugal, og blir en nøkkelspiller når engelskmennene møter nettopp Tyskland til sjebnekamp lørdag.

- Spiller han like godt som mot Portugal er det vi som får svi og ikke han, sier Liverpool-spilleren som har god tro på tysk seier.

- England har en rekke klassespillere, men fungerer ikke sammen som et lag. Der har vi en stor fordel, sier Dietmar Hamann.

<B>ELSKET OG HATET:</B> David Beckham fikk tøff medfart av fansen under kampen mot Portugal. Nå vil storavisen The Sun ha slutt på hetsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media