Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tadic sendte Southampton forbi United på tabellen - feiret på Balotelli-vis

Matchvinner på Old Trafford.

MATCHVINNER: Her setter Dusan Tadic inn matchvinnerscoringen mot Manchester United. Foto:   REUTERS/Darren Staples
MATCHVINNER: Her setter Dusan Tadic inn matchvinnerscoringen mot Manchester United. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer

• Manchester United - Southampton 0-1 (0-0)

(Dagbladet): Med seier mot Manchester United, kunne Southampton klatre forbi dem til en tredjeplass på tabellen.

Det sikret Dusan Tadic da han tjue minutter før slutt ble matchvinner. Det feiret han ved å kopiere Mario Balotellis velkjente målfeiring etter å ha scoret mot Tyskland i EM i 2012. Etterpå ble han belønnet med det gule kortet.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det, jeg tenker ikke over det, sa Tadic selv om feiringen etter kampen.

- Vi er veldig glade, vi slår et godt lag. Jeg synes dette beviser mye, men sesongen er lang og dette er bare èn seier mot en tøff konkurrent. Det viktigste er tre poeng.

Få skader Manager Louis van Gaal kunne juble før helga da han kun har èn spiller ute med skade. Det betydde blant annet at Angel Di Maria og Daley Blind fikk en plass i startelleveren mot Southampton.

I en meget traus førsteomgang var det Angel Di Maria som hadde den største sjansen etter å ha blitt spilt gjennom av Robin van Persie. Argentineren avsluttet på keeper. Men det var United som malte på, og før eller senere måtte Southampton gi etter. Det skjedde ikke i første omgang.

Matchvinner Det gikk 70 minutter før et av lagene fikk uttelling på Old Trafford. Men til tross for at United hadde kjørt spillet før pause, var det Southampton som gjorde det.

Etter at Pelle skjøt i stolpen, satte Tadic returen i mål. Keeper David de Gea rakk ikke tilbake, og forsvarer Blackett klarte heller ikke å klarere.

United løftet seg etter scoringen, og Juan Mata hadde sjansen til å sette lagene likt ved to anledninger. Ene gangen til siden for stolpen, andre gangen over. United trykket, men kom aldri nærmere. Etter kampen viste statistikken at United ikke hadde ett skudd på mål.
Lik Dagbladet Sporten på Facebook.