Taekwondo-Nina skadd på Golden Goal

Elvestad sparket OL-håp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Nina Solheim mistet kanskje en OL-medalje i taekwondo på grunn av en kneskade i Aten for tre år siden.

Nå er 28-åringen fra Namsos skadd igjen, takket være en duell med Henrik Elvestad på TV2-showet Golden Goal, innspilt på Toppidrettssenteret i Oslo sist onsdag.

Til Namdalsavisa forteller taekwondo-utøveren at hun har pådratt seg strekk i et leddbånd i beinet. Det passer dårlig med siste OL-kvalik i januar. En test neste uke vil vise hvor alvorlig skaden er.

Solheim strakk leddbåndet da hun sparret mot komiker Elvestad. I refleks skjøt han fram et kne som traff Solheim i leggen.

- Jeg var redd for skade og gikk forsiktig mot ham. Plutselig dro han til for full kraft og krasjet legg mot legg. Han traff så hardt at litt av leddbåndet ble strukket, sier Solheim til lokalavisa.

Elvestad ble forvilet da han fikk høre at OL-håpet er skadd, og vil ringe og beklage.

- Fy faen. Så typisk. Det beklager jeg. Det var tøft å høre, sier komikeren.

Solheim hadde ikke klarert TV-opptredenen med landslagsledelsen og gruet seg til å røpe at hun ble skadd. Olympiatopp-leder Michael Jørgensen liker dårlig at Solheim har gamblet med helsa på TV, og tror utøveren sa ja fordi hun er en snill og åpen jente.

Taekwondo-Nina skadd på Golden Goal

- Men vi har dessverre sett flere eksempler på dette innenfor sportsverdenen. Idrettsutøvere som tar sjansen på å være med på stunts og pådrar seg skade. Men slik har verden blitt. Det er ikke nok med vanlig intervju lenger. Det skal helst være mer. Og da kan sånne ting skje. Dessverre, sier Jørgensen til Namdalsavisa.

Solheims duell med Elvestad vises på TV 2 Zebra tirsdag.

Taekwondo-Nina skadd på Golden Goal
PRØVER IDRETTER: Her er Golden Goal-duoen Henrik Elvestad og Johan Golden i aksjon som håndballtrenere i Larvik.
SKADD I OL: Solheim ødela leddbåndet i kneet i Aten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer