Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kai Robin Havnaas motstander skadd

Tahiri skadd i bilulykke. Ny motstander for Havnaa

Kai Robin Havnaa (29) har fått ny motstander i lørdagens boksestevne i Arendal. Daniel Vencl erstatter en skadd Gezim Tahiri.

NY MOTSTANDER: Kai Robin Havnaa møter Daniel Vencl i boksestevnet i Arendal i helga. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
NY MOTSTANDER: Kai Robin Havnaa møter Daniel Vencl i boksestevnet i Arendal i helga. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed må Havnaa legge om taktikken kort tid før kamp. Havnaa har vunnet alle sine elleve kamper som profesjonell bokser (ni på knockout).

Vencl har funnet 9 av 14, hvorav seks på knockout. Tahiri har meldt avbud etter å ha vært involvert i en bilulykke.

- Vi ble kontaktet av Tahiris representanter, og ble fortalt at han har vært involvert i en bilulykke og dermed ikke kan reise til Arendal, sier Havnaas promotor Nisse Sauerland i en pressemelding.

- Som promotor er dette den siste telefonen du vil ha, men heldigvis hadde vi Vencl stående på stand by i tilfelle noe slik skulle inntreffe, fortsetter Sauerland.

Han mener motstanderne har begynt å frykte nordmannen.

- Kai har alltid vært vanskelig å møte, kanskje begynner motstanderne å bli redd ham, sier Sauerland.

Havnaa, som er sønn av den avdøde verdensmesteren Magne Havnaa, sier det er helt uaktuelt å tape på hjemmebane.

- Dette blir en ny utfordring for meg, men jeg skal være klar. De kommende dagene skal jeg tilpasse planene for møtet med Vencl. Han er alltid i god form, men det er ingen som kommer til å slå meg foran hjemmefansen, slår Havnaa fast.

I tillegg til Havnaa skal boksere som Tim-Robin Lihaug, Kevin Melhus, Simen Nysæther, Hadi Srour og Leon Bunn i aksjon i Arendal lørdag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!