- Takk for poenget, Bryne!

BRYNE (Dagbladet): Snille jærbuer ga helt unødvendig bort et trøstepoeng til dårlige fotballspillere fra Lillestrøm. Bryne var best i alt, men resultatet ble 1- 1. Bryne kan ikke leke julenisse hvis de vil overleve i tippeligaen.

- I dag var vi et drita dårlig fotballag, sier en beskjemmet Torgeir Bjarmann til Dagbladet etter kampen.

- Vi klarte vel knapt å spille to pasninger, før Bryne var over oss og vi måtte rygge. Og på onsdag er det Rosenborg! Ja ja, vi kan like godt møte et kanonlag, sukker Bjarmann.

Trener Arne Erlandsen er glad for poenget, men klarer ikke å forklare det trøstesløse spillet.

- Alle lag har tunge stunder, de gode lagene kommer fort tilbake. Jeg ser det på kroppsspråket til spillerne, de er redde i alt de gjør, forklarer Erlandsen.

- Ikke noe stemmer for oss om dagen. Vi slår bare langt, det var fryktelig tungt der framme, sier spiss Arild Sundgot.

Vaksinert mot scoringer

Bryne hadde minst en håndfull feite tilbud foran Emile Baron i LSK-buret. Det var nesten situasjoner der både halte og blinde kunne score, men ikke spissene på Bryne.

- Det handler nok mye om sjøltillit. Ballene skal heller gå utenfor enn i nettmaskene. Nå må vi beholde humøret, snart vil det løsne, mener Johan Paulsson, mannen som misbrukte de største sjansene.

Bryne-trener Reine Almqvist lider med spillerne sine, og mener de hadde fortjent tre poeng i går.

- Sjanser skapte vi i massevis, det viser at vi er på hogget og spiller bedre enn et topplag. Lillestrøm hadde vel bare en sjanse, og den scoret de på, sier Almqvist.

Kanskje var det Brynes sjokkåpning som lamslo LSK-spillerne. Allerede etter tre minutter ga midtstopper Marek Lemsalu hjemmelaget ledelsen.

Bedre med 10

Så gikk det en drøy time der kanarifuglene virret rundt og pådro seg det ene gule kortet etter det andre. Først da Frode Kippe ble utvist, begynte Lillestrøm å skape noe framover.

- I dag spilte vi faktisk bedre med 10 mann enn med 11. Det vi gjør på intuisjon i gode stunder, får vi ikke til lenger, sier LSK-trener Arne Erlandsen.

Torgeir Bjarmann slår fast at Lillestrøm er helt ute av form, men viser til at laget spilte bra i vinter!

- Vi må trene, vi har en lang vei å gå. Både det individuelle og kollektivet svikter. Men vi stjeler ett poeng, det viser vel at det er litt guts i oss? mener Bjarmann.

LSK-FLAKS:Clayton Zane stjal ett poeng på Jæren, da han fikk stå umarkert og bare kunne plassere ballen i nettmaskene.