STØVELDANS: Peter Crouch fikk smake knottene til Sandro i gårsdagens ligacupmøte med Tottenham, men i straffekonken scoret han og bidro til å senke gamle lagkamerater. Foto:  REUTERS/Phil Noble
STØVELDANS: Peter Crouch fikk smake knottene til Sandro i gårsdagens ligacupmøte med Tottenham, men i straffekonken scoret han og bidro til å senke gamle lagkamerater. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Takk for sist, Crouch

Men den tidligere Spurs-spissen straffet gamle lagkompiser.

Tottenham solgte Peter Crouch og Wilson Palacios til Stoke på overgangsvinduets siste dag. Tirsdag var de med på å sende gamleklubben ut av ligacupen.

Kampen endte 0-0 etter to timers duell, men Stoke var best i straffekonkurransen og gikk videre med 7-6. Thomas Sørensens redning av Massimo Luongos straffespark avgjorde.

Crouch scoret på sin straffe, mens Palacios var byttet ut.

Det var en av to rene eliteseriedueller i 3. runde tirsdag. I den andre tok Bolton en sterk 2-0-seier over Aston Villa på Villa Park med scoringer av Chris Eagles og Gaël Kakuta.

Newcastle slet seg til 4-3-seier borte mot Nottingham Forest etter ekstraomganger i en målfest av en cupkamp. Fabricio Coloccini ble matchvinner sekunder før kampen ville gått til straffespark.

Jonathan Parr og Steffen Iversen (et kort innhopp) var med på å sende Crystal Palace videre i ligacupen med 2-1-seier over Middlesbrough. Wilfried Zaha og Calvin Andrew scoret for londonlaget.

Morten Gamst Pedersen er fortsatt ikke tilbake etter sin skade, men hans Blackburn gikk også videre med 3-2 over Leyton Orient. Jason Roberts, Ruben Rochina og Simon Vukcevic sørget for det.

Selv med åtte endringer reiste Wolverhampton seg etter 0-3-smellen mot QPR i helgen og knuste et annet London-lag, Millwall, 5-0.

(NTB)