Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Takk for taklingen!

Arsenals Patrick Vieira satte spesielt stor pris på å bli taklet hardt av Uniteds Phil Neville.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den franske Arsenal-kapteinen er ikke kjent for å se med blide øyne på motstandere som tar for hardt i når det krangles om ballen. I søndagens Community Shield-kamp, derimot, gjorde Vieira et sjeldent unntak.

Ifølge nyhetsbyrået AP takker nå Patrick Vieira Manchester Uniteds Phil Neville for at han dro til så det grein. Neville kræsjet inn i den franske midtbaneeleganten bare tredve sekunder etter avspark, men det var den testen Vieiras kne behøvde.

Vieira har slitt med kneproblemer, men tenker som så at hvis kneet kan overleve et ublidt møte med Nevilles flagrende fotballsko så er kneskaden endelig kurert.

- Slike ting er veldig viktig. Når en blir taklet på den måten og kan reise seg rett opp igjen uten problemer er det veldig betryggende. Nå føler jeg meg hundre prosent klar til å ta fatt på den nye sesongen, sa Vieira til The Sun etter kampen.

Bli med på Manager 2004

Din oppgave som manager er å forvalte én milliard kroner på 15 spillere og en trenerassistent. Målet er å sanke flest poeng i hver eneste runde.

Ny kontrakt?

Det har i lengre tid versert rykter om at Vieira har latt være å skrive under en forlengelse av kontrakten med Arsenal fordi han ville bort fra klubben.

Nå ser det ut som franskmannen endelig er klar til å sette pennen til papiret, noe som etter alt å dømme skjer i løpet av uken.

- For å få en god sesong er det veldig viktig at alle problemer er ordnet opp i på forhånd. Dette problemet vil bli løst en eller annen gang i løpet av uken, tror jeg, sa Vieira.

IKKE SLIK: Dette kan være Vieira etter en tackling han ikke likte.