TAKK FOR SIST: Nuri Sahin har lite pent å si om Liverpool-manager Brendan Rodgers (t.v.) og hans taktiske disposisjoner etter det mislykkede oppholdet i klubben. Foto: Alessandro della Valle / AP / NTB Scanpix
TAKK FOR SIST: Nuri Sahin har lite pent å si om Liverpool-manager Brendan Rodgers (t.v.) og hans taktiske disposisjoner etter det mislykkede oppholdet i klubben. Foto: Alessandro della Valle / AP / NTB ScanpixVis mer

- Takk gud for at jeg kom meg vekk fra Brendan Rodgers

Nuri Sahin oppgitt over Liverpool-sjefen.

(Dagbladet): Den 24 år gamle tyrkeren kom til Liverpool på lån fra Real Madrid før sesongen, men fikk knapt spilletid og er nå på lån i gamleklubben Borussia Dortmund til juni neste år.

Sahin var på banen i totalt 12 kamper for Liverpool, og mener han ikke fikk sjansen til å vise seg fram i den engelske klubben.

Han levner Liverpools manager Brendan Rodgers liten ære etter det mislykkede oppholdet.

- Han ville at jeg skulle spille som en nummer ti, men jeg spiller ikke bak spissene. Jeg spurte ham hvorfor jeg ble brukt der. Det er ikke min posisjon, sier tyrkeren ifølge den spanske avisa AS.

Sahin var regnet som et av Europas største talenter da han var i Dormund, men slet med skader i Madrid før han gikk på lån til Liverpool.

- Jeg fikk ikke svar på hvorfor jeg ble brukt der. Likevel, jeg er ikke lei meg for at jeg dro dit. Å spille i rødt på Anfield er utrolig. Hadde jeg ikke gått dit, er det heller ikke sikkert jeg kunne returnert til Dortmund. Det er jeg glad for, men takk gud for at jeg har kommet meg bort fra Brendan Rodgers.

Han er fortsatt under kontrakt med Real Madrid, og har et mye bedre forhold til José Mourinho enn han fikk med Rodgers.

- Vi snakker ofte sammen på telefon. Jeg prater om fotball og livet. Sjefen har det bra, og jeg tror seieren i Champions League mot Manchester United var viktig for Madrid.