- Takk gud for mållinjeteknologien

Ashley Young reddet de røde djevlene på overtid.

HYLLER TEKNOLOGIEN: Ashley Young reddet Manchester United på overtid mot Stoke, men historien kunne fort ha vært en annen dersom ikke mållinjeteknologien hadde vist at ballen ikke var inne. Her feirer han Matas matchvinnerscoring tidligere i kampen. Foto: AFP/Paul Ellis
HYLLER TEKNOLOGIEN: Ashley Young reddet Manchester United på overtid mot Stoke, men historien kunne fort ha vært en annen dersom ikke mållinjeteknologien hadde vist at ballen ikke var inne. Her feirer han Matas matchvinnerscoring tidligere i kampen. Foto: AFP/Paul Ellis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Manchester United - Stoke: 2-1 (1-1)

(Dagbladet): Manchester United hadde lenge stålkontroll mot Stoke på Old Trafford i går kveld, men de brant samtlige muligheter de fikk til å drepe kampen i ordinær tid.

Da Stoke byttet inn Peter Crouch og begynte å lempe ballen inn i boksen i god gammel britisk stil, ble det totalt kaos i de bakre rekker hos de rødkledde.

Ved to anledninger fikk tidligere Molde-spiss Mame Biram Diouf muligheten til å utligne for Stoke innenfor fem-meteren, men da han endelig fikk ballen forbi David De Gea, var Ashley Young fremme med en lang tå på streken.

- Dommeren var der med klokka si. Da jeg fikk sparket vekk ballen, måtte jeg se opp og sjekke om han blåste i fløyta si. Det gjorde han ikke, så takk gud for mållinjeteknologien, sa Young til klubbens hjemmeside. - Aner ikke hva jeg tenkte I det siste overtidsminuttet av gårsdagens kamp skjedde det som satt hjertet i halsen på Uniteds spillere og supportere. Marko Arnautovic fikk avsluttet fra kloss hold - rett på David De Gea.

Spanjolen måtte imidlertid gi retur, og ballen føk som en pinball i feltet. Den endte til slutt opp i beina på Diouf, som hadde tidenes mulighet til å redde Stoke-poeng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer