Henrik Kristoffersen

Takker for støtten: - Setter utrolig stor pris på det

Henrik Kristoffersen har blitt kompis med norske fotballstjerner i Salzburg, og setter pris på støtten han har fått under konflikten med Skiforbundet.

SKISTJERNE: Henrik Kristoffersen har vært i konflikt med Norges Skiforbund i lang tid. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
SKISTJERNE: Henrik Kristoffersen har vært i konflikt med Norges Skiforbund i lang tid. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RÆLINGEN (Dagbladet): Henrik Kristoffersen er ikke redd for å si sin mening, og gjennom over to år har han stått i en betent konflikt med Norges Skiforbund.

24-åringen har kjempet for å få kjøre med Red Bull-logoen på hjelmen, men Oslo tingrett slo fast at det er skiforbundet som eier denne reklameplassen. Kristoffersen valgte å ikke anke saken, og har skrevet under en ny treårig landslagsavtale hvor skiforbundet legger økonomisk og praktisk til rette for et sportslig tilpasset, individuelt opplegg utenom konkurranser.

Kristoffersen tapte i retten, men har likevel fått et skreddsydd opplegg etter sine behov, og nå starter stjernealpinisten oppkjøringen mot det som skal bli nye seire i alpinbakken.

- Tror det er sunt

Konflikten mellom Kristoffersen og Skiforbundet har fått mye oppmerksomhet, og mange har sine meninger om saken. Norge er ikke vant med stjerner som utfordrer makta, og tør å gå sin egen vei. Kristoffersen er imidlertid ikke redd for omdømmet sitt etter en langvarig strid i offentligheten. Han forteller om en rørende respons fra både kjente og ukjente.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer