Takker Justin Bieber for at han endelig scorer mål igjen

League One-spilleren Ryan Leonard.

 BIEBER-FAN:  Southend-spilleren Ryan Leonard gir Justin Bieber æren for hans gode form. Foto: NTB Scanpix.
BIEBER-FAN: Southend-spilleren Ryan Leonard gir Justin Bieber æren for hans gode form. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Southends midtbanespiller Ryan Leonard gir Justin Bieber æren for at han igjen har funnet veien til nettmaskene.

League One-spilleren hadde ikke scoret på 17 kamper denne sesongen, før det virkelig løsnet tidligere denne måneden.

Nå har han tre på de siste fire.

- Jeg har begynt å score etter at vi begynte å sette på Justin Bieber i garderoben, sier Ryan Leonard til lokalavisa Southend Echo ifølge Sky Sports.

Bieber-feiring Southend-spilleren tror ikke det er tilfeldig og han er langt fra den eneste på laget som setter pris på det kanadiske popidolet.

- Jeg, Ben Coker, Will Atkinson, David Worrall og Kevan Hurst lever praktisk talt sammen og vi er alle hektet på Justin Biebers nyeste sang, sier Leonard videre.

For å vise sin begeistring for Bieber valgte Southend-spillerne og feire en scoring mot Sheffield United med noen «Bieber-moves».

- Vi ble enige om feire slik hvis en av oss scoret. Men det så ikke like bra ut på tv som jeg hadde forestilt meg, forteller Leonard.

Bieber-svar Bieber har nettopp gitt ut plata «Purpose», og på Spotifys «Global Top 50», har 21-åringen tre låter inne blant de seks øverste.

Bieber har selv fått med seg at han får æren for den gode formen til League One-spilleren og har selv kommentert saken på Twitter.

- Fact. Lol, skriver Bieber sammen med en lenke til historien.