Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Takker Nordlie for talen i garderoben

- Tom ga oss en opptur etter kampen, sier Marius Johnsen.

• Les også: Jan Derek Sørensen sendte Vålerenga over streken

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): Marius Johnsen gikk med tunge skritt ut av garderoben i går kveld.

Nok en kamp var unnagjort, og nok en gang endte den uten Start-seier.

- Dette er veldig surt. Jeg var veldig langt nede rett etter kampen, sier landslagsbacken til Dagbladet.no.

Og det er ikke så rart, for Start åpnet fremragende. Geir Ludvig Fevang sendte dem i ledelsen etter 55 sekunder, og etter dette fortsatte de å angripe Vålerenga.

Fjorårstakter

Så utliknet Jan Derek Sørensen, og halvveis i 2. omgang sendte han gjestene i ledelsen.

Start presset på mot slutten, men klarte ikke å få inn utlikningen.

- Vi viste gode fjorårstakter i starten av kampen, men klarte ikke holde på trykket etter scoringen deres. I 2. omgang ble det mye stillingskrig, sier Johnsen.

Til tross for at skuffelsen var stor da Dagbladet.no møtte ham etter kampen, var humøret litt på vei opp igjen.

- Jeg fikk en opptur etter at Tom (Nordlie) pratet i garderoben. Det han sa var veldig bra. Det var rett og slett en stor prestasjon av Tom, forteller venstrebacken.

Skryter av spillerne

- Jeg trøstet gutta, for de spilte en god kamp og veldig bra de første 20 minuttene. Neste gang må vi sørge for at den perioden varer lenger, sier Tom Nordlie.

Etter kampen brukte han mye tid sammen med spillerne sine.

- Det er min jobb som arbeidsleder å få dem på positive tanker etter en slik kamp. Jeg fortalte dem at ingen skal få lov til å tråkke på dem nå.

Satset mot slutten

I fjor sikret Start seg poeng i sluttminuttene i nesten en tredjedel av kampene.

Så langt denne sesongen har de bare scoret ett mål i de siste 15 minuttene, Atle Roar Hålands mål i sluttminuttet mot Viking (seier 2-1 i Stavanger).

- Jeg vet ikke hvorfor vi scorer sjeldnere mot slutten av kampene i år. Vi kunne fort scoret mot slutten av kampen mot Vålerenga, sier Marius Johnsen.

Start spilte da med tre i forsvar og nesten fem spillere i angrep. De presset Vålerenga langt tilbake på banen, men klarte ikke sende ballen i mål.

- Får vi et mål i sluttminuttene i en kamp, er det lettere å også få det i den neste, sier Johnsen.

• Si din mening: Var gårsdagens kamp begynnelsen på en Start-opptur?

TAKKER TOM: Marius Johnsen (t.v.) roser Tom Nordlie for en oppløftende tale etter hjemmetapet mot Vålerenga i går kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling