<strong>UTE:</strong> Denis Shapovalov under kvartfinaletapet i US Open mot Pablo Carreno Busta. Foto: NTB Scanpix.
UTE: Denis Shapovalov under kvartfinaletapet i US Open mot Pablo Carreno Busta. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ruud-rival og supertalent:

Takker sin svenske kjæreste

Supertalentet Dennis Shapovalov (21) gir sin svenske tenniskjæreste Mirjam Björklund (22) æren for suksessen.

Publisert

Shapolalov er året yngre enn Casper Ruud, men allerede ranket blant de 20 beste i verden (Ruud er nummer 37), og tok seg til kvartfinalen i US Open.

Resultater som gjør han til et av de største talentene i tennis-verden.

Nå benytter han anledningen til å takke sin svenske kjæreste Mirjam Björklund for fremgangen, og mener han har endret seg etter at de ble et par.

- Jeg kjenner at hun inspirer meg til å bli en bedre person, og en bedre tennis-spiller, sier han i et intervju med Daily Telegraph.

DISKET: På dramatisk vis ble Novak Djokovic disket fra US Open. Her kan du se hendelsen. Video med tillatelse: Eurosport / Dplay Vis mer

Björklund er selv tennis-spiller, og ranket som Sveriges nest beste kvinnelige spiller. På verdensbasis har hun slått seg inn blant de 300 beste i verden.

Som en følge av coronaviruset har paret vært adskilt store deler av 2020. Men i sommer fikk de kombinert både tennis og ferieliv på Bahamas.

- Det kom en sjanse i juli, så den måtte vi ta før turneringene begynte igjen. Vi trente sammen, noe som var tøft, men veldig bra for meg, og det var veldig hyggelig å være sammen igjen, forklarte Björklund til Expressen.

Hun har tidligere snakket om utfordringene ved avstandsforhold.

- Det er aldri lett å være så langt unna hverandre. Det er en av de vanskeligste tingene i livet, at man alltid er borte fra den man elsker, har hun sagt til Expressen.

View this post on Instagram

Happy one year with my bestest friend ❤️

A post shared by Denis Shapovalov (@denis.shapovalov) on

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer