ØNSKET I LYSEBLÅTT: James Milner skal toppe Manchester Citys handeliste i sommer. Manchester-klubben brukte 1,1 milliarder i fjor sommer, og ville betale nesten en kvart millard for 24-åringen. Foto: AFP/ANDREW YATES
ØNSKET I LYSEBLÅTT: James Milner skal toppe Manchester Citys handeliste i sommer. Manchester-klubben brukte 1,1 milliarder i fjor sommer, og ville betale nesten en kvart millard for 24-åringen. Foto: AFP/ANDREW YATESVis mer

Takket nei til 225 millioner for Milner

Villa fikk bud fra City.

||| (Dagbladet): James Milner er årets unge spiller i Premier League, og han ble tatt ut i Fabio Capellos bruttotropp til VM.

Nå har Aston Villa avslått en stor slump penger for 24-åringen, melder klubbens egen hjemmeside.

- Vi har mottatt et bud fra Manchester City, og det ble bestemt avvist. Vi planlegger å sette oss ned med James Milner og hans agent etter VM, for å bli enige om en langtidskontrakt. Det er vår holdning til dette.

Ifølge Manchester Evening News ville oljerike City betale 25 millioner pund for midtbanespilleren, omlag 225 millioner kroner.

Milner ble kjøpt fra Newcastle for to år siden, for 12 millioner pund. Teknikeren har imponert voldsomt etter at Villa-sjef Martin O'Neill omskolerte ham fra ving til sentral midtbanespiller i fjor høst.

Villa-eier Randy Lerner sa i helgen at klubben forventet interesse for Milner, men ønsker ikke å selge.

- Jeg er ikke bekymret for at vi kan miste James Milner. Jeg tror James både vil og skal spille for Villa, sa Lerner.

Også Manchester United er blitt koblet til spilleren som debuterte som 16-åring for Leeds. For tida er han på treningsleir med England i Østerrike.

PÅ VEI TIL VM: Mens Milner trener med England kjemper Aston Villa for å beholde ham. Foto: REUTERS/Darren Staples
PÅ VEI TIL VM: Mens Milner trener med England kjemper Aston Villa for å beholde ham. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer