Alexander Hagen tilbudt EM-kamp

Takket nei til EM-kamp og «en haug med penger»

Alexander Hagen kunne fått drømmen oppfylt da han denne helga fikk tilbud om EM-kamp i boksing. Det var bare et problem.

TAKKET NEI: Alexander Hagen takket pent nei til EM-tilbudet. - Helsa kommer først, sier 30-åringen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TAKKET NEI: Alexander Hagen takket pent nei til EM-tilbudet. - Helsa kommer først, sier 30-åringen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alexander Hagen (30) fra Flekkefjord er en av de beste bokserne Norge har å by på, og fredag kveld tikket det inn et mildt sagt sjokkerende tilbud på telefonen til lett tungvekteren.

I 23-tida, da Hagen var på konsert i Oslo for å se svenske Agent Side Grinder, ble han spurt om hva vekten hans var av en finsk matchmaker.

Flekkefjord-mannen tenkte at matchmakeren skulle se på muligheten for en kamp seinere i framtida, men over lydmelding kom beskjeden om at Hagen kunne få tittelkamp i EM i Halle og «en haug med penger».

Tilbudet hadde derimot en bakside.

Kampen skulle gå 24 timer seinere.

- Katastrofe formmessig

- Det er jo helt sykt. Jeg er jo i bra form og sparret seinest på fredag, men jeg har jo ikke gjort nødvendige forberedelser for noe sånt. Jeg ble fortalt at det var veldig mye penger på spill, men kampen var jo dagen etter, forteller Hagen til Dagbladet.

30-åringen, som nå veier cirka 85 kg, måtte ha gått ned seks kilo i vekt på under en dag, noe Hagen tror han skulle ha klart, men det er langt ifra en optimal oppladning til en EM-kamp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer