Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Takket nei til landslagsjobben. I dag målte Solskjær og Solbakken krefter i Dubai

Molde holdt FC København til uavgjort.

UAVGJORT: Ole Gunnar Solskjær og Molde spilte uavgjort mot Ståle Solbaken og København i en treningskamp i dag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
UAVGJORT: Ole Gunnar Solskjær og Molde spilte uavgjort mot Ståle Solbaken og København i en treningskamp i dag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Ståle Solbakkens FCK og Ole Gunnar Solskjærs Molde var like gode og spilte 1-1 i en treningskamp i Dubai.

Den siste måneden har de to norske trenerprofilene vært nevnt som norsk landslagssjef i fotball, men ingen av dem havnet i jobben som gikk til svensken Lars Lagerbäck. Tirsdag ledet to hvert sitt lag i en treningskamp under gode spilleforhold i Dubai.

Islendingen Ottar Magnus Karlsson sendte mot spillets gang Molde i ledelsen to minutter før lagene gikk til pause. Det var Moldes eneste sjanse så langt i kampen.

Ståle Solbakkens mannskap hadde derimot det meste av banespillet og hadde nærmest power play og fem store sjanser som ikke ga tellende resultat før pause. Blant annet hadde spissen Karlsson en redning på streken etter et stort FCK-press.

Molde fikk sin målvakt Andreas Linde skadd, og Nelson Da Silva kom inn i 1. omgang.

I annen omgang fortsatte København å dominere, men fikk ikke lønn for strevet før etter 72 minutter. Jores Okore fikk relativt uhindret gå opp inne i feltet på en corner å heade inn utligningen. Da Silva hadde ingen heldig inngripen ute i feltet.

Solbakken bruker kampen til å finne formen til europacupens 16-delsfinalen borte mot bulgarske Ludogorets 16. februar. Returkampen går i Parken 23. februar.

Etter en times spilles byttet Solbakken mer enn halve laget, og Tom Høgli fikk med seg en halvtimes spill.

FC København møter Rosenborg i treningskamp lørdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling