Edvard Tagseth skal trene med Rosenborg

Takket nei til Liverpool - kan havne i Rosenborg

Den talentfulle trønderen kan vende «hjem». Nå skal han vise seg fram for favorittklubben.

DEN GANG DA: Både Liverpool og Everton ville gjerne ha kloa i Edvard Sandvik Tagseth da han var 14. Valget endte den gang på Liverpool. Denne saken er fra 2015. Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbaldet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Allerede som 14-åring skrev den talentfulle midtbanespilleren under for storklubben Liverpool. To år seinere flyttet han over til Merseyside, og ble raskt en viktig brikke for Steven Gerrard da han var manager for klubbens U18-lag.

Men etter at den tidligere Liverpool-kapteinen forlot Liverpool til fordel for skotske Rangers, har det gått tråere for frostingen.

Skader

Tagseth har slitt både med skader og lite spilletid, men ble likevel tilbudt ny kontrakt med klubben, ifølge lokalavisa Liverpool Echo.

Den valgte han altså å takke nei til.

Overfor Nettavisen var Tagseths far, Tore Tagseth, klar på at det ikke var økonomiske årsaker som lå bak valget, men fotballutvikling.

- Det er ikke økonomisk, men han ønsker en annen type personlig fotballmessig utvikling. Han har blitt overtrent to ganger og ønsker mer teknikk og offensiv utvikling framover, sier faren til avisa.

- Gleder meg

Nå skal Tagseth altså trene med favorittklubben Rosenborg i påvente av et nytt klubbvalg. Men skal vi tro unggutten selv, signerer han gjerne for trønderklubben om han får muligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer