Takket nei til PSG og Real Madrid

Andrè Villas-Boas.

TAKKET NEI: Real Madrid og Paris Saint Germain har vist interesse for Totteham-trener Andrè Villas-Boas denne sommeren. Men portugiseren har takket nei, og blir i London-klubben. Foto: AFP / IAN KINGTON
TAKKET NEI: Real Madrid og Paris Saint Germain har vist interesse for Totteham-trener Andrè Villas-Boas denne sommeren. Men portugiseren har takket nei, og blir i London-klubben. Foto: AFP / IAN KINGTONVis mer

Følg vår livesending fra klokken 13.00 til 16.00! Programleder Gunnhild Toldnes har besøk av Vidar Davidsen, NRKs Kash King og Dagbladets fotballreporter Mads Gudim Burheim.

(Dagbladet): Premier League blåses i gang igjen i dag, etter noen måneders ferie, preget av trenerbytter og diverse overgangssagaer.

Etter at Jose Mourinho gikk til Chelsea, sto Real Madrid uten trener. Der kom imidlertid Paris Saint Germain-trener Carlo Ancelotti inn, og dermed befant PSG seg uten trener.

Fjerdeplassen i Premier League glapp i siste runde for Andrè Villas-Boas og hans Tottenham. Likevel ble det denne sommeren vist interesse overfor portugiseren fra både Real Madrid og PSG, forteller han til britiske The Telegraph.

Det var ifølge Villas-Boas en «avgjørelse som måtte tas», og en av grunnene til at han valgte å bli i Tottenham, var at han for første gang hadde sjansen til å starte på et andreår i en og samme klubb.

- Jeg tror at det kan gi meg en stor fordel, og er noe jeg vil prøve. Jeg har blitt tatt godt imot - jeg har en formidabel gruppe spillere og forholdene og strukturene vi har i Tottenham er fantastiske. Jeg har stor respekt for klubben og for Daniel Levy (styreformann). Det er grunnene til at jeg sa jeg ikke var interessert til de par klubbene som banket på, sier Villas-Boas til Telegraph.

Tottenham møter Crystal Palace i Premier Leagues første runde i morgen. Det uten Gareth Bale, som er ute med en fotskade. Han har også vært sterkt ønsket av Real Madrid i sommer.