- Takler presset bedre nå

David Beckham lover at han ikke skal la seg provosere mot Argentina denne gangen.

England mot Argentina på fredag er den VM-kampen som har fått mest omtale på forhånd. VM-historien er full av dramatiske øyeblikk når disse to lagene har stått på hver sin banehalvdel.

Da lagene møttes for fire år siden ble David Beckham den store engelske skurken. Manchester United-stjernen ble utvist etter et spark mot Diego Simeone.

I dag er Beckham hele Englands store fotballhelt og landslagskaptein. Og denne gangen skal ikke temperamentet ødelegge for Beckham.

Mer rutine

- Argentina vil kanskje prøve å terge meg opp, men jeg skal gå unna, sier Beckham til The Sun.

Han mener mye har endret seg på fire år:

- Jeg var 23 år i Frankrike 1998 og hadde bare spilt noen få kamper for England. Nå har jeg spilt 50 og er mer efaren og mye bedre rustet til å takle presset.

For press blir det også denne gangen. Etter uavgjort mot Sverige bør Beckham og co. helst vinne på fredag.

- Unnskyld

I dag beklager David Beckham at han ikke ble igjen på banen og takket fansen for åpningskampen mot Sverige.

De engelske spillerne var tydelig skuffet etter å ha rotet bort ledelsen mot Sverige. Bare keeper David Seaman ble igjen på banen og takket 7000 engelske fans og japanske England-supportere.

- Jeg ønsker å si unnskyld på vegne av meg og spillerne, sier kaptein Beckham.

- Støtten vi fikk av den engelske fansen og japanske fans som støttet England var absolutt fantastisk, og etter kampen gikk vi ikke bort til dem. Det var en stor tabbe og har aldri skjedd før. Jeg vil si unnskyld fordi de fortjente bedre. Det skal ikke skje igjen.

(Dagbladet.no)

<B>UTVIST:</B> David Beckham sparket etter Diego Simeone i Frankrike-VM.