Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Taklinga ser forskrekkelig ut

Joakim Persson er lei seg - og ble oppringt av gammel mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går beskrev Joakim Persson grisetaklinga på Eirik Bakke som «litt uheldig». I dag kom han til samme konklusjon som alle andre: At det var en forskrekkelig takling.

- Jeg hadde sett situasjonen én gang tidligere før i går, og da så jeg den fra bare én vinkel. Den så stygg ut da, men enda styggere etter å ha sett den fra andre vinkler, sier Persson til Stabæks Blue Dream TV.

- Skulle kortet hatt en annen farge?

- Ja, når man får se den fra en annen vinkel, da er det ganske rødt. Dommeren gjorde en feil der. Jeg kan bare beklage. Det ser forskrekkelig ut, som om jeg går etter beina hans, men det er ikke slik jeg opplevde det på banen. Der går det litt fortere, og man er litt trøtt i hodet. Det ser ut som jeg bare går etter beina, men det er ikke sant, sier Persson.

Gammel mann ringte

Han erkjenner at det voldsomme mediekjøret han fikk i går var vanskelig å håndtere.

- Det var mye mediatrøkk, og litt tøft at denne taklinga skulle føre til at hele Norge jaktet meg. En gammel mann ringte meg på hjemmetelefonen, og jeg fikk beskjed om hvordan jeg skulle oppføre meg. Jaja, det var hyggelig, sier Persson.

- Så da har du lært?

MER YDMYK: Joakim Persson innser at taklingen på Eirik Bakke var av det horrible slaget. Taklinga skapte storm i Norge - og i går ble Persson oppringt på hjemmetelefonen av en gammel mann som ga ham et lynkurs i skikk og bruk. Foto: Stabæk Blue Dream TV
MER YDMYK: Joakim Persson innser at taklingen på Eirik Bakke var av det horrible slaget. Taklinga skapte storm i Norge - og i går ble Persson oppringt på hjemmetelefonen av en gammel mann som ga ham et lynkurs i skikk og bruk. Foto: Stabæk Blue Dream TV Vis mer

- Forhåpentligvis blir det bedre i framtida, svarer svensken.

- Bakke er proff

I går ble han irritert da han fikk spørsmål om han fikk spørsmål om han ville ringe Bakke og beklage.

- Skal jeg sende blomster også, kanskje? bemerket han syrlig.

Heller ikke i dag har han noen hilsen til offeret - men han skryter av måten Brann-spilleren har håndtert saken på.

- Eirik Bakke har opptrådt profesjonelt. Først og fremst er han en bra spiller, og så skal han vite at jeg bare gikk etter ballen. At det ble som det ble er ulykkelig, men jeg er jævla glad han reiste seg og kunne spille videre, sier Persson til Blue Dream TV.

image: - Taklinga ser forskrekkelig ut