Taktisk spill før avspark

Kjetil Rekdal og Knut Torbjørn Eggen holder lagene hemmelige.Direkte: Fredrikstad - Vålerenga kl. 19.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oddsekspertens tips: Målfattig U?

(Dagbladet.no): Med seier i kveld kan Vålerenga rykke opp til delt serieledelse og 10 poeng. Ikke dårlig for en klubb som kjempet for å overleve i fjor.

VIF-trener Rekdal bruker alle midler for å vinne. I kveld betyr det at formasjon og spillervalg holdes skjult for motstanderen fram til kampen starter.

- Dersom Knut Torbjørn Eggen får vite hvem som skal spille, kan han endre sin lagoppstilling og sin taktikk. Den fordelen ønsker jeg ikke å gi ham. Kanskje betyr det ikke alt for mye, men det er ofte de små ting som er avgjørende i fotball, sier Rekdal til Fredrikstad Blad.

Til VIFs hjemmeside utdyper den spillernde treneren taktikken:

- Et par hemmeligheter og ess i ermet er viktig å ha før kampen.

VIFs matchvinner mot Brann, Daniel Fredheim Holm, ble friskmeldt før helga. Men som sagt, ingen vil si om han spiller. Den eneste som definitivt ikke er på banen er langtidsskadde Ronny Døhli.

For Fredrikstads del er både Jørgen Pettersen og Roger Helland tilbake etter småskader. I tilegg har trener Eggen hentet inn spissene Brian West og Mamadou Diagne Latyr inne i troppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.