Taktisk triumf for Haugesund

Kongsvinger - Haugesund 0-1 (0-0). Haugesund lot seg ikke affisere av Mini Jakobsens uttalelser om at laget spiller «rævvafotball» borte. Sikkert defensivt spill resulterte i et klart overtak og kontroll på hjemmelaget Kongsvinger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Trygve Nygaard satte inn kampens eneste mål og trakk laget opp på kvalifiseringsplass. Sogndal og Vålerenga hadde nok enda større grunn enn Kongsvinger til å være misfornøyd med at Haugesund sikret seg tre poeng på Gjemselund. Gjestene skaffet seg et forsprang i bunnstriden etter en taktisk triumf. Avstanden til Sogndal og Vålerenga er på henholdsvis to og tre poeng.

- Vi tettet igjen bakover og fikk trykk framover i andre omgang. Jeg er meget godt fornøyd. Denne seieren var utrolig viktig, sa Haugesund-trener Connie Karlsson.

- Utrolig artig å bli matchvinner i en så viktig kamp. Defensivt gjorde vi en meget bra kamp, og i motsetning til tidligere i år klarte vi å flytte laget høyere på banen ettersom Kongsvinger-spillerne ble frustrerte. Vi kom også oftere rundt på kantene. Det blir det ofte farligheter av, sa målscorer Trygve Nygaard.

Matchvinneren spilte vegg med Morten Berre etter 67 minutters spill og scoret sikkert alene med KIL-keeper Ole Arvid Langnes.

- For ille

Kongsvinger hadde fem gode målsjanser før pause og burde ledet. Den største kom etter 21 minutters spill, da Vidar Evensen headet knallhardt på en corner. Ballen ble reddet på streken, og Andreas Alm klarte ikke å score på returen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer