Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Taktisk vri ga Strømsgodset-seier

DRAMMEN (NTB): Strømsgodset rokkerte litt i sitt offensive spill, og kjørte over Tromsø på Marienlyst i dag. Bare i løpet av de første 20 minuttene hadde hjemmelaget sju kvalifiserte sjanser, og drammenserne vant til slutt 3-2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Denne gangen fikk vi ballen mer ut til kantspillerne. Dermed fikk jeg brukt kreftene mer i boksen, sa Jostein Flo etter kampen. Flo scoret to mål og var sterkt delaktig i Strømsgodsets seier. Espen Horsrud scoret hjemmelagets tredje mål, mens Tryggvi Gudmundsson scoret to ganger for Tromsø. Men det ble bare trøstemål.

11-6 i sjanser

Strømsgodset stilte denne gangen med Anders Michelsen som høyre kantspiller, mens Lasse Olsen var flyttet over på venstresiden. Rune Hagen var flyttet inn som indreløper.

- Taktikken fungerte bra. Dette kunne vi vunnet 7-3, sa en fornøyd Strømsgodset-trener Dag Vidar Kristoffersen etterpå.

Og det kunne hjemmelaget, som vant sjansestatistikken 11-6. Etter bombardementet i begynnelsen, måtte man vente helt til slutten av første omgang før Espen Horsrud ga Strømsgodset ledelsen.

Tromsø utlignet rett etter pause, før Jostein Flo steg majestetisk til værs på en corner og gjorde 2-1-målet på sitt særegne vis.

Et kvarter før slutt ble Lasse Olsen lagt ned, og Flo scoret sikkert på straffe. Gudmundsson fikk redusert rett før slutt, men dette var Strømsgodsets dag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!