- Talentet skal nok bli satt på prøve

Schmeichel nyanserer seg om Lindegaard.

FORHANDLINGER: Aalesund og Manchester United er fortsatt i forhandlinger om en overgang for Anders Lindegaard. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
FORHANDLINGER: Aalesund og Manchester United er fortsatt i forhandlinger om en overgang for Anders Lindegaard. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Aalesund-ledelsen forteller at de fortsatt er i en forhandlingssituasjon med Manchester United, om en overgang for keeper Anders Lindegaard.

Spilleren selv feirer sesongen med resten av AaFK-gutta i Geiranger i kveld.

Parallelt med disse forhandlingene har den tidligere keeperkjempen Peter Schmeichel uttalt at han heller ser at United sikrer seg Pepe Reina. Dette fikk Aalesund-trener Kjetil Rekdal til å reagere tidligere i dag.

- Et stort eventyr Nå har Schmeichel sett seg nødt til å sende ut en pressemelding, for å nyansere sine tidligere uttalelser noe.

- Jeg tror ikke han er en keeper United ser på. Jeg er sikker på at de heller vil satse på en mann som Pepe Reina. Du kan se på talent og unge, gode spillere, men du trenger en som kan gå inn og prestere i 80 prosent av kampene, sa Schmeichel tidligere denne uka.

Noe Lindegaard ble skuffet over.

- Hvis Anders Lindegaard skriver under for Manchester United, så vet jeg av erfaring at han kan vente seg et stort eventyr, som han allerede nå kan begynne å glede seg til. Han kommer til den største klubben i verden og de fleste spillere drømmer om å få en sånn mulighet, sier Schmeichel nå, ifølge Sporten.dk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer