-  Tåler ingen ting

Fredrikstad-stopperen Tor Trondsen (27) tar pause fra fotballen på ubestemt tid.

-  Jeg følte meg pigg foran søndagskampen mot Tromsø, men tåler ingen ting. Nå tar jeg en pause til over ferien, så får vi se hvordan jeg er da, sier Tor Trondsen til Dagbladet.

Begge de siste skadene (mot Moss i cupen og Tromsø i serien) kom etter småsmeller.

Forstår alvoret

-  Muligens startet jeg for tidlig, som er min egen feil. Nå har jeg fått beskjed fra klubben om å ta det helt med ro. I stedet for å trene fotball, blir det nok endel fisketurer framover, sier Trondsen.

Allerede i seriepremieren mot Lillestrøm pådro han seg sesongens første hjernerystelse. Siden sommeren i fjor har Fredrikstad-spilleren hatt tre hjernerystelser, og alvoret har begynt å gå opp for han.

-  Jeg har aldri hatt sånne smeller før, og har det ganske tungt. Nå er jeg redd for å få depresjoner. Jeg sliter med nattesøvnen, har vanskelig for å få i meg mat og klarer ikke å gjøre noe, sa Tor Trondsen til Dagbladet i april, etter den forrige smellen.

27-åringen har vært gjennom datatester for å teste konsentrasjon og hukommelse etter skadene. I vår strøk han med glans, og måtte ta en lengre pause fra fotballen.

Helsa viktigst

Mot Tromsø i helga ble Trondsen byttet ut i pausen.

-  Jeg skal tilbake igjen på banen, men har ikke peiling på når det blir. Nå skal jeg bruke den tida jeg trenger for å bli bra igjen, sier Tor Trondsen til Dagbladet.

Før seriestarten med Fredrikstad gledet han seg som en unge. Nå er helsa det viktigste, understreker Trondsen, som bare har spilt to tippeligakamper i år.

-  Vi har vært veldig nøye, og gjort det legene har sagt. Ingen skal si at vi gambler med helsa til folk, sier FFKs sportslig leder, Harry Hansen.