Tallene som gir Drillo hodebry

Spissene i landslagstroppen med måltørke og begrenset spilletid.

DYSTER LESNING: Tallene i grafikken viser antall spilte minutter/scoringer siden Norge spilte forrige landskamp mot Nord-Irland 29. februar. F.v.: Mohammed Abdellaoue i Hannover, Daniel Braaten i Toulouse, Erik Huseklepp i Birmingham og Tarik Elyounoussi i FFK.Fotomontasje: NTB scanpix/Digitalsport/Dagbladet
DYSTER LESNING: Tallene i grafikken viser antall spilte minutter/scoringer siden Norge spilte forrige landskamp mot Nord-Irland 29. februar. F.v.: Mohammed Abdellaoue i Hannover, Daniel Braaten i Toulouse, Erik Huseklepp i Birmingham og Tarik Elyounoussi i FFK.Fotomontasje: NTB scanpix/Digitalsport/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Kjøp fotballabonnement og se Norge - England direkte på Dagbladet.no lørdag 20.45.

HOTEL BRISTOL (Dagbladet): Keepertalentene Eirik Holmen Johansen (Manchester City) og Lars Cramer (Strømsgodset) har fått kjørt seg mellom stengene i de to dagene de har hospitert på landslagstrening i sommersola i Lillestrøm.

Spissene i landslagssjef Egil «Drillo» Olsens tropp - Mohammed «Moa» Abdellaoue, Erik Huseklepp og Daniel Braaten - har stort sett truffet det de har siktet på under avslutningstreningene, noe som lover godt foran lørdagens fotballgodbit mot England på Ullevaal.

Men i kamp for sine respektive klubblag, har det kladdet både på scorings- og spilletidsfronten for trioen siden forrige landskamp mot Nord-Irland 29. februar. Tilsammen har de scoret tre mål i løpet av de siste tre månedene. Fjerdemann, Tarik Elyounoussi, som slutter seg til troppen i dag, har scoret åtte mål for Fredrikstad så langt, men det er på et nivå som er høyst diskutabelt.

- Vi er ikke så opptatt av hvem som scorer. Det er ofte tilfeldigheter knyttet til hvem som scorer mål. Men vi sliter jevnt over mer offensivt enn defensivt. Det er vi klar over. Det går på at vi mangler fart og kreativitet, til og med litt hodestyrke, sier Drillo til Dagbladet når han får se tallenes tydelige tale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer