Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tallene som viser at Island er oppskrytt

Se Oddsprogrammet!

Ivrige fotballfans med sterk klubb-tilhørighet er skeptiske til landslagspausene, men det er vanskelig ikke å glede seg over at en ny VM-kvalifisering nå begynner. Bare å tenke på et VM i Brasil gir en varm følelse innvendig.

Det har vært mye snakk om Islands fortreffelighet den siste tiden, men faktum er at laget høster svært få poeng i kvalifiseringer til EM og VM. Norge bør ha gode sjanser til å stjele alle tre poengene, og denne sjansen skal det spilles på.

To dobler klare til spill
Dagbladets oddstipper Lars Dybwad foreslår denne gang to dobler, en favorittpreget og en med høyere risiko og ditto odds.

Favorittdobbelen:

  4. Russland - Nord-Irland (0-1) H 1,63
27. Moldova - England B 1,22 

Total odds 1,98. Merk at Russland spiller allerede klokken 17:00 og leveringsfristen er derfor 16:55. 

Norge får plass på den noe mer risikofylte dobbelen, vi går for norsk seier med ett mål:

20. Latvia - Hellas U 3,10
24. Island - Norge (1-0) U 3,70

Total odds på denne dobbelen er 11,47 og den må leveres før 20:40. 

6 millioner kroner ekstra
Denne fredagen byr på en sjeldent gunstig mulighet også på den gode, gamle tippekupongen. En ekstrapott på 6 millioner kroner ligger klar til utbetaling for alle med 12 rette. Skal du bare levere én tippekupong i år, send den inn i dag!

Lykke til med spillene, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstips-sider, 365 dager i året! Alle kampene på tippekupongen er grundig omtalt. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media