Tallene som viser at United er like dårlige som under Moyes

- Det er stygge tall.

TALLENES TALE: Manchester United og Louis van Gaal har like mange poeng som klubben hadde med David Moyes på samme tid forrige sesong. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
TALLENES TALE: Manchester United og Louis van Gaal har like mange poeng som klubben hadde med David Moyes på samme tid forrige sesong. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United gikk på sesongens andre hjemmetap i ligaen da Dusan Tadic satte inn en retur på Old Trafford tidligere i dag.

Klubben står nå med 37 poeng i Premier League, noe som er nøyaktig samme poengsum som på samme tid under David Moyes' ledelse forrige sesong.

- Det er stygge tall for van Gaal, selvfølgelig. Men tabellplasseringen har vært grei, fordi det er lettere å komme høyere på tabellen med færre poeng i år. Moyes fikk ikke kjøpe spillere. Han fikk Fellaini til slutt, og Mata i januar. Han her (van Gaal) har henta på øverste hylle. Som Koeman (manager i Southampton, journ.anm.) sier i intervjuene i aviser i dag; det skal ikke ta tid når du har den kvaliteten med spillere. Det er en urovekkende poengfangst for spillerne, sier fotballkommentator og TV 2-ekspert Øyvind Alsaker til Dagbladet.

Alsaker kommenterte selv kampen mellom Manchester United og Southampton i dag. Han påpeker at det er det spillemessige som det mest alvorlige for United. Han peker på at de spiller langsom fotball, og nesten ikke har avslutninger på mål. Det er bare tre lag i ligaen som produserer mindre sjanser enn de røde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.