Tampa Bay slo New Jersey

Godt hjulpet av svensken Johan Holmqvist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Keeperen Johan Holmqvist (28) storspilte og hjalp Tampa Bay til 3-2-seier over New Jersey.

National Hockey League (NHL), sluttspill åttedelsfinaler 3.kamp (best av 7) i natt:

Øst:
 
Tampa Bay Lightning – New Jersey Devils 3-2 (2-1 i kamper), New York Islanders – Buffalo Sabres 2-3 (1-2 i kamper).


Vest:

San Jose Sharks – Nashville Predators 3-1 (2-1 i kamper).

Svensken hadde en redningsprosent på 93,7 og overgikk New Jerseys målvaktslegende Martin Brodeur (87,5 i redningsprosent).

– Pucken går ikke vår vei, sukket Brodeur overfor AP.

Martin St. Louis hadde assist på alle tre Tampa-scoringene. Vaclav Prospal styrte inn vinnermålet 13.31 inn i sluttperioden. Deretter låste Holmqvist døren.

New Jersey vant skuddstatistikken 32-24, men det hjalp lite. Nå er det fordel Tampa Bay i åttedelsfinalen. Det står 2-1 i kamper. 

Buffalo vant 3-2 borte mot New York Islanders. Dermed leder også Buffalo 2-1 i kamper. Buffalo vant skuddstatistikken hele 35-22, men har mye mer å gå på i det offensive spillet.

Mest dramatikk var det rundt Thomas Vaneks 2-0-mål. Dommerne måtte se scoringen i reprise før de til slutt godkjente målet.

– Det er umulig å se om pucken er i mål, mens NHL har kanskje noen bilder vi ikke har fått se, sukket New Jersey-trener Ted Nolan.

<strong><b>STENGTE BURET:</strong></b> Svensken Johan Holmqvist storspilte i buret for Tampa Bay i natt. <b>Foto:</b> Scanpix
STENGTE BURET: Svensken Johan Holmqvist storspilte i buret for Tampa Bay i natt. Foto: Scanpix Vis mer

Nashville ledet 1-0 borte mot San Jose, men pådro seg for mange utvisninger og San Jose kunne snu til 3-1-seier. Dermed leder San Jose Sharks 2-1 i kamper. Nashvilles svenske stjerne Peter Forsberg misbrukte en stor sjanse på stillingen 1-0.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer