Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tan buet på eget lag etter å ha rotet bort to poeng

Sunderland sikret uavgjort på overtid av overtiden.

FORTVILET: Cardiff City så lenge ut til å sikre seieren - før Sunderland (i gult) scoret to ganger og sikret uavgjort. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
FORTVILET: Cardiff City så lenge ut til å sikre seieren - før Sunderland (i gult) scoret to ganger og sikret uavgjort. Foto: REUTERS/Rebecca Naden Vis mer

Dagen etter sparkingen av manager Malky Mackay rotet Cardiff bort to poeng i 2-2-kampen hjemme mot Sunderland.

Sene scoringer av innbytterne Steven Fletcher og Jack Colback hindret det som lenge lignet en sikker seier for vertene i Wales.

Sunderland ligger stadig sist i Premier League, mens Cardiff misbrukte sjansen til å få et lite pusterom til lagene i nedrykksstriden.

Oppladningen til kampen var preget av at flere Cardiff-tilhengere markerte sin misnøye med klubbeier Vincent Tan. Den kontroversielle forretningsmannen ble enda mer upopulær da han fredag ga Mackay fyken.

Tan buet for øvrig på eget lag etter kampslutt, ifølge Daily Mail.

Borini-drama Dramatikk var det også nok av i selve kampen. Sunderlands Fabio Borini måtte erstattes av Fletcher i pausen fordi han angivelig kollapset i garderoben. Ifølge Sky Sports ble den innleide Liverpool-spissen fraktet til sykehus, der han senere våknet.

Uvitende om hvordan det gikk med italieneren, nektet Sunderland å gi opp. Frazier Campbell hadde økt Cardiffs ledelse til 2-0 like før timen var spilt, men i sluttminuttene ordnet gjestene et viktig poeng.

Fletcher gjorde 1-2 i det 83. minuttet, mens Colback utlignet i tilleggstiden.

 (NTB)

MISNØYE: Fansen viste sin misnøye overfor Cardiffs eier Vincent Tan. Foto: AP Photo/Nick Potts/PA
MISNØYE: Fansen viste sin misnøye overfor Cardiffs eier Vincent Tan. Foto: AP Photo/Nick Potts/PA Vis mer