SESONGENS SISTE: Ole Gunnar Solskjær møtte pressen i dag før sesongens siste Premier League-kamp mot Chelsea søndag. Foto Thomas R. Skaug
SESONGENS SISTE: Ole Gunnar Solskjær møtte pressen i dag før sesongens siste Premier League-kamp mot Chelsea søndag. Foto Thomas R. SkaugVis mer

- Tan ønsker at jeg skal få suksess, akkurat som meg

Selvsikker Solskjær.

(Dagbladet): Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær møtte pressen i formiddag før søndagens serieavslutning mot Chelsea.

- Resultatene har ikke vært som forventet. Men vi har profesjonelle spillere og de vil gjøre alt for å rykke rett tilbake til Premier League, sier Solskjær, gjengitt av lokalavisa Wales Online.

Cardiff er allerede klare for nedrykk etter 3-0-tapet mot Newcastle forrige helg. Chelsea ligger på tredjeplass og er sjanseløse på seriegullet, men kan snyte Liverpool for andreplassen dersom rødtrøyene går på en skrell.

Og Solskjær føler seg sikker på å fortsette i jobben den kommende sesongen.

FÅR FORTSETTE?: Cardiff-eier Vincent Tan har vært i konakt med manager Ole Gunnar Solskjær etter at nedrykket ble klart. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL
FÅR FORTSETTE?: Cardiff-eier Vincent Tan har vært i konakt med manager Ole Gunnar Solskjær etter at nedrykket ble klart. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL Vis mer

- Jeg har snakket med Vincent Tan (eier). Vi er alle skuffet, men det er bare en vei tilbake og det er å komme tilbake sterkere. Han ønsker at jeg skal få suksess, akkurat som meg, sier Solskjær.

- Nå vil jeg bygge klubben opp på nytt. Vi må ta et steg tilbake for å komme tilbake mot toppen. Vi har seks uker til sesongoppkjøringen starter, så er vi klare for neste sesong, sier Solskjær.

- Bedre manager Solskjær varsler også opprydding i spillerstallen.

- Alle i troppen vil ikke være her neste sesong. Men slik er fotballen, sier den tidligere Molde-sjefen.

Han angrer absolutt ikke på at han forlot Molde for å satse i England.

- Jeg har tatt dårlige avgjørelser, men jeg skal lære av feilene mine som manager, akkurat som jeg gjorde som spiller. Jeg er en bedre trener nå. Livet gir deg erfaring, sier Solskjær.

SKUFFET:
SKUFFET: Vis mer

- Oppmerksomheten rundt Premier League er størst i verden. Bare Barcelona og Real Madrid er på samme nivå, fortsetter han.

Nå håper nordmannen å avslutte med å senke Chelsea og manager Jose Mourinho.

- Den største lærdommen er at det er mye kompetanse i Cardiff og at vi har stort potensial. Jeg ser lidenskapen hos fansen og hvor mye klubben betyr for dem, sier Solskjær.

- Vi vet hvor mye det betyr å få et godt resultat. Det så vi onsdag under utdelingen av årets spiller. Da så vi hvor mye fansen støtter laget, sier manageren.

Skuffet Fabio Cardiff-spiller Fabio Da Silva forteller om en vanskelig uke.

- I livet har jeg lært at jeg ikke kan synes synd på meg selv. Dette har vært en tung uke, men vi blir sterkere neste sesong, sier Fabio Da Silva.

Han roser fansen:

- Fansen har støttet oss i hver kamp. Vi trenger en god forestilling for dem nå. Vi ønsker ikke å havne sist på tabellen. Det er vanskelig å si hva som er gått galt, og spillerne måtte forandre hvordan de spilte. Hvis vi spiller én måte og plutselig må spille på en annen måte. Da er det tøft. Vi har ikke klart det godt nok, sier Fabio.

Fabio ble kjøpt av Solskjær fra Manchester United i januar - og var én av sju nye spillere som ble hentet i et forsøk på å berge klubben.

- Manageren har sagt mye bra om oss den siste uka. Jeg vil bli her og rykke tilbake til Premier League i første forsøk. Det er alltid bra med kvalitetsspillere og kanskje vi får noen nye til neste sesong, sier backen.

Slik spilles siste serierunde søndag: Cardiff — Chelsea, Fulham — Crystal Palace, Hull — Everton, Liverpool — Newcastle, Manchester C. — West Ham, Norwich — Arsenal, Southampton — Manchester U., Sunderland — Swansea, Tottenham — Aston Villa, West Bromw. — Stoke.