Tande: - Skjønner ikke problemet med det

Clas Brede Bråthen la ut en helseoppdatering om Daniel-André Tande på sin private Facebook-konto. Det har skapt misnøye.

SKJØNNER IKKE: Daniel-André Tande er ikke enig i Skiforbundets vurdering rundt Clas Brede Bråthen. Video: Andreas Særsland. Reporter: Christian Monge Hugsted. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MIDTSTUEN (Dagbladet): En Facebook-melding Clas Brede Bråthen la ut etter fallet til Daniel-André Tande (27) i vinter har skapt reaksjoner. Det har kommet fram i kjølvannet av saken som involverer sportssjefen i skiforbundet.

Tande ble lagt i kunstig koma etter det stygge fallet i Planica 25. mars. Fire dager seinere la Bråthen ut denne meldingen på sin egen Facebook-side:

«Daniel er våken og har snakket med sin kjæreste og sin mamma i dag tidlig. Vanskelig å beskrive hvor stor lettelse dette er for oss.»

Som Dagbladet tidligere har skrevet, skal personer i skiforbundet ha vært misfornøyde med at meldingen ikke ble lagt ut på forbundets sosiale medier først.

- Morsomt

Det reagerer Tande på.

- Det fikk jeg med meg. Jeg syns det er litt morsomt at de kan mene at det ikke er greit, uten å ha spurt meg eller min familie. Det er veldig interessant at de kan si det, det syns jeg er morsomt, sier Tande til Dagbladet.

- Du mener de skulle spurt deg?

- Ja, for å ha grunnlag til å komme med en slik type melding som de kom med, så er de jo nødt til å høre med de som er nærmest og pårørende, om det faktisk er slik at det var slik. Men det var jo ikke slik i det hele tatt, sier Tande og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer