Tande lengst på trening

Fin form foran morgendagens renn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kombinertløperen Petter Tande fortsetter å vise gode tendenser i hoppbakken. Torsdag var han lengst i en av treningsomgangene i Schonach.

Torsdag var det offisiell trening foran det individuelle verdenscuprennet fredag, og Petter Tande som vant hoppdelen i sprintkonkurransen i Ruhpholding tirsdag var lengst i den første omgangen. Tande strakk seg da til 95 meter, og var hele tre meter lenger enn nærmeste konkurrent, finske Jaakko Tallus.

I den neste treningsomgangen noterte Byåsen-løperen seg for 94,5 meter, og var da nest lengst. Cristoph Bieler fra Østerrike var da lengst med 95 meter.

Moan sliter

Tande avsluttet treningshoppingen med et svev på 91 meter, som var det femte lengste hoppet i den omgangen. Tyske Marcel Höligh var overraskende best da med torsdagens lengste svev på 96,5 meter.

Magnus Moan fortsetter å slite i bakken, og hans lengste hopp målte 85 meter. Moans to øvrige var på 84,5 og 84 meter.

Håvard Klemetsen viste fin stigning i sine hopp torsdag, hvor han åpnet med relativt beskjedne 84 meter. Men deretter strakk han seg til 87,5 meter i andre treningshopp, før han rundet av med 89,5 meter. Det var omgangens åttende lengste svev.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer