Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Daniel-André Tande har influensa

Tande måtte avbryte treningssamling med sykdom

Daniel-André Tande er blitt syk og måtte onsdag avbryte hoppernes treningssamling i Trondheim.

SYK: Daniel-André Tande har pådratt seg influensa, og måtte avbryte ei treningssamling. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SYK: Daniel-André Tande har pådratt seg influensa, og måtte avbryte ei treningssamling. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sykdom ødela også hele mai og juni for verdensmesteren i skiflyging. Nå får han et nytt, men forhåpentligvis ikke så langt, treningsavbrudd.

- Daniel ble litt syk i går. Han har litt feber og antakeligvis influensa. Derfor sendte vi ham hjem i dag tidlig, sier landslagstrener Alexander Stöckl til hopplandslagets egen Twitter-konto.

- Han er dermed ikke med på samlingen nå, men vi håper han blir frisk til neste uke og ikke minst til NM helgen før verdenscupstart, tilføyer han.

Stöckl krysser fingrene for at Tandes sykdomsproblemer ikke skaper problemer på lang sikt.

- Jeg håper at det ikke blir snakk om noen lang periode han er syk nå. I så fall håper jeg det ikke har noe å si, sier landslagstreneren.

Tande håper å bli norsk gullhåp under ski-VM i Seefeld i februar neste år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!