Tannløst Marokko tapte

CASABLANCA (NTB): Egil «Drillo» Olsen har ingen grunn til å la seg skremme av Norges første VM-motstander. Michael Owens første landslagsmål for England var nok til å senke et tamt Marokko i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Marokkanerne brukte 90 minutter på å sette Englands keeper Tim Flowers på prøve, men Flowers var fint nede på Lakhlej Tahars heading. Ellers var et par farlige langskudd alt hjemmelaget hadde å by på, men ingen av dem traff

mellom stengene.

Framdriften i det marokkanske laget var skremmende dårlig. Det florerte av støttepasninger, de som Drillo hater å se sine egne spillere utføre. Dermed ble det enkelt for England å forsvare seg.

Tidenes yngste

Scoringen kom etter en times spill. Steve McManaman fant innbytter Michael Owen på venstresiden, og den hurtige tenåringen trakk seg fri fra Hadrekin El Hadrioui og stormet mot mål. Alene med keeper satte han ballen

kaldt i nettet og ble tidenes yngste målscorer på det engelske landslaget.

Sju minutter før slutt skapte Owen en ny farlig mulighet. Paul Gascoigne, som spilte fra start igjen, traff ikke skikkelig på det presise innlegget. Minuttet før slutt var Gazza på farten igjen, men keeper fikk avverget.

Mest skuffende for England var det at Ian Wright måtte gå ut med en kneskade allerede etter 25 minutter. Wright har slitt med skader store deler av denne sesongen og kan få problemer i forhold til VM.

For Marokkos landslagssjef Henri Michel ble kampen en ny nedtur. I sluttminuttene applauderte 90.000 marokkanere de engelske spillerne mens de holdt ballen i laget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer