Tap for Columbus og Tollefsen

Nesten like mye utvist som på isen.

Ole-Kristian Tollefsen satt nesten like lenge i utvisningsboksen som han var på isen. Nordmannen fikk ti minutter i annen periode.

Totalt var Tollefsen på isen i 13.45 minutter fordel på ti bytter, men vel sju minutter ut i midtperioden var nordmannen innbladet i en slåsskamp som gjorde at han måtte sitte nesten hele resten av omgangen i utvisningsboksen.

Utligning eneste lyspunkt

Columbus-spillerne var sjanseløse i kampen mot Nashville Predators. Gjestene tok ledelsen etter 6.39 minutters spill ved J.P. Dumont.

15 sekunder senere utlignet David Vyborny, men det var også Columbus-lagets eneste lyspunkt denne kvelden, for etter utligningen ble det mye Nashville.

Det sto 2-1 til gjestene etter første periode. Midtperioden ble målløs, mens gjestene påførte Columbus Blue Jackets ytterligere to baklengsmål i sluttperioden.

Columbus\' fjerde tap

Dermed endte oppgjøret i Nationwide Arena 4-1 til gjestene fra Nashville. Det var Columbus fjerde strake tap.

RÅTASS: Ole-Kristian Tollefsen var utvist i til sammen ti minutter da Columbus Blue Jackets i natt tapte for Nashville Predators. Foto: PAUL VERNON/AP/SCANPIX
RÅTASS: Ole-Kristian Tollefsen var utvist i til sammen ti minutter da Columbus Blue Jackets i natt tapte for Nashville Predators. Foto: PAUL VERNON/AP/SCANPIX Vis mer

- Vi spilte en svak kamp i dag, og det var tydelig at vi hadde en del slitne spillere på banen. Det sier jeg ikke som noen unnskyldning, men det er slik situasjonen er hos oss akkurat nå, sa Columbus-trener Ken Hitchcock etter kampen.

(NTB)