FIKK BANK: Trond Nordsteiens menn tapte mot Tyrkia. Foto: Tor Richardsen / NTB Scanpix
FIKK BANK: Trond Nordsteiens menn tapte mot Tyrkia. Foto: Tor Richardsen / NTB ScanpixVis mer

Tap for det nye U21-laget

Fikk tyrkisk pepper.

Det nye norske U21-landslaget tapte 0-2 borte mot Tyrkia onsdag. Begge målene kom før pause.

Det ferske U21-kullet spilte en god annen omgang, men det hjalp lite. To raske tyrkiske mål mot slutten av første omgang sikret vertene seieren.

- Svak førsteomgang - Vi spilte en svak første omgang og slapp inn to unødvendige mål. I annen omgang hevet vi oss og var mye bedre, men totalt sett vant Tyrkia fortjent. Sjansestatistikken viste 6-3 til Tyrkia, sa trener Trond Nordsteien til fotball.no etter tapet.

Tyrkia scoret det første målet etter 36 minutter spill. Bertul Kocabas satte inn 1-0 etter et hjørnespark. Samme mann doblet ledelsen to minutter senere.

Manglet struktur - Tyrkia var minst et hakk bedre enn oss da. Vi kom ikke i gang og strukturen satt ikke helt. Vi var også for dårlige i eget spill, og mistet ballen for mye, forteller Nordsteien, som likevel tar med seg det positive etter en god slutt på kampen.

- Det var viktig å ha den bedringen i løpet av kampen. Det tar vi med oss videre. Av spillere synes jeg Gustav Wikheim var vår bestemann. Han var dyktig til å passere ledd. Det var også mange plusser til Fredrik Ulvestad og Alexander Groven i dag.

(NTB)