Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tap for Diskerud og New York City FC

Mot Orlando City.

TAPTE: Mikkel Diskerud og New York City tapte 1-2 borte for Orlando City i Major League Soccer fredag. Foto: Darryl Dyck/The Canadian Press/AP
TAPTE: Mikkel Diskerud og New York City tapte 1-2 borte for Orlando City i Major League Soccer fredag. Foto: Darryl Dyck/The Canadian Press/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mikkel Diskerud og New York City tapte 1-2 borte for Orlando City i Major League Soccer fredag.

Mix var involvert i målet da New York City tok ledelsen på overtid i 1. omgang. Nordmannen fikk til en avslutning etter en corner, men skuddet ble blokkert. Returen satte forsvarsspilleren Kwame Watson-Siriboe i mål.

43.179 tilskuere fikk se hjemmelaget slå tilbake i 2. omgang. Cyril Larin reduserte til 1-1 etter 62 spilte minutter, og bare åtte minutter senere var samme mann frampå til 2-1. Det var hans scoringer nummer 16 og 17 for sesongen.

Orlando City og New York City er nummer sju og åtte av ti lag i Eastern Conference. Førstnevnte har bare ett poeng opp til sluttspillplass.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!