Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tap for Holøs og Zuccarello

«Foppa» gjorde NHL-comeback for Colorado Avalanche.

TAP: Både Mats Zuccarello Aasen (t.v.) og Jonas Holøs måtte gå tapende av isen er nattens NHL-kamper.Foto: SCANPIX
TAP: Både Mats Zuccarello Aasen (t.v.) og Jonas Holøs måtte gå tapende av isen er nattens NHL-kamper.Foto: SCANPIX Vis mer

Mats Zuccarello Aasen og NY Rangers tapte for sjette gang på rad, mens Jonas Holøs var tilbake for Colorado da Peter Forsberg gjorde NHL-comeback.

Zuccarello fikk lite spilletid i fredagens 2-3-tap mot Atlanta. Han noterte ett skudd, to taklinger og fikk drøyt ni minutter på isen. Med seks strake tap begynner det å spøke for Rangers' sluttspillplass. Den virket tilsynelatende sikker, men nå nærmer Carolina seg. Bare tre poeng skiller lagene i den østre avdelingen, og Carolina har dessuten spilt to kamper mindre.

- Vi er sinte, skuffet og frustrerte. Vi må gjøre noe for å snu dette, mente Rangers-keeper Henrik Lundqvist.

Pluss for Holøs Jonas Holøs har vært nede på farmerlaget Lake Erie Monsters i AHL, men fikk fredag sin første NHL-kamp for Colorado siden 10. januar.

Holøs fikk +1 i pluss/minusstatistikken, men kunne ikke hindre 1-3-tap mot Columbus Blue Jackets.

Etter 17 kamper i den nordamerikanske ishockeyserien står sarpingen med +6. Holøs hadde tre taklinger og blokkerte ett skudd. Han fikk 16.37 minutter med istid.

Foppa i fokus Colorado ligger nest sist i vest, og har åtte poeng opp til sluttspillplass. 27 kamper gjenstår. Tapet natt til lørdag var klubbens sjuende på rad.

Det store samtaleemnet var selvfølgelig Peter Forsbergs comeback i NHL. Han spilte stabilt i førsterekken med Matt Duchene og Milan Hejduk, fikk mye istid (17.38 minutter) og serverte flere fine vendinger i kjent stil. Det ble ingen poeng på svensken.

- Synd at vi tapte. Vi hadde noen sjanser, men det gikk så der, sa Foppa.

TILBAKE I MANESJEN: Den svenske hockeylegenden Peter Forsberg gjorde NHL-comeback for gamleklubben Colorado Avalanche i natt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Matt Sullivan
TILBAKE I MANESJEN: Den svenske hockeylegenden Peter Forsberg gjorde NHL-comeback for gamleklubben Colorado Avalanche i natt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Matt Sullivan Vis mer

- Det er godt å ha fått unna den første kampen, sa Forsberg etter sin første kamp i NHL på tre år.

Colorados-trener Joe Sacco mente Forsberg var lagets beste spiller i comebacket.

- Han var vår beste spiller i kveld, uten tvil, mente Sacco ifølge SVT.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media