Tap for Thoresen

Sluttspillet kan glippe.

Patrick Thoresen og hans Edmonton Oilers måtte tåle 1-4-tap for Minnesota Wild i NHL søndag.

Nordmannen hadde fredag to assists da Oilers slo Detroit Red Wings på borteis. Søndag fikk han igjen bra med spilletid, og han sto igjen med pluss en i sin del av kampen.

Thoresen var på isen da Fernando Pisani reduserte til 2-1 i tredje periode. Han var også på isen da Wild gjorde 2-0 i midtperioden, men det var i overtallsspill for hjemmelaget og regnes derfor ikke på pluss/minus-statistikken.

Nordmannen spilte til sammen 14.06 minutter fordelt på 23 bytter, hvorav 38 sekunder i overtall og 1.21 minutt i undertall.

Det var et ubeleilig tap, for Wild er blant lagene Oilers prøver å innhente i kampen om sluttspillplass. Oilers er i øyeblikket nummer ni i sin halvdel av NHL, en plassering for dårlig. Wild er nummer sju og nå ni poeng foran.

- Vi følte absolutt at vi måtte vinne. Tabellen ser mørkere ut nå, for å si det sånn, sier Thoresen til Nettavisen.

(NTB)

TAPTE SKJEBNEKAMPEN: Avstanden frem til sikker plass kunne vært kuttet med seier søndag, men med tap kan det bli vanskelig å nå sluttspillet for Thoresen og co. Foto: AP
TAPTE SKJEBNEKAMPEN: Avstanden frem til sikker plass kunne vært kuttet med seier søndag, men med tap kan det bli vanskelig å nå sluttspillet for Thoresen og co. Foto: AP Vis mer