Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tap for Thoresens Oilers

Nordmannen spilte sju minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Patrick Thoresen spilte sin annen NHL-kamp for Edmonton Oilers lørdag, men det ble tap 1-2 for Calgary Flames.

Nordmannen spilte 7.13 minutter over 11 bytter. Han var ikke på isen ved noen av motstandernes scoringer. Edmonton, som vant sesongpremieren mot nettopp Calgary torsdag, tok ledelsen etter et overtallspill i 1. periode ved Joffrey Lupul.

Hjemmelaget utlignet åtte sekunder før 1. periode var omme ved Stephane Yelle, og gikk i ledelsen helt mot slutten av midtperioden da svenske Marcus Nilsson ble matchvinner.

Ole Kristian Tollefsen og Columbus Blue Jackets har derimot fått en litt bedre start på sesongen. Blue Jackets slo Chicago Blackhawks med 5-4 lørdag.

Tollefsen fikk med seg 11.22 minutter over 21 bytt, og var på isen da Blackhawks reduserte til 3-5 i et overtallsspill i 3. periode.

Det var Tollefsens sjuende kamp i Blue Jackets-trøya. Hvis begge nordmenne er på sine respektive lag også neste måned er det duket for en historisk norsk duell da Oilers gjester Blue Jackets i Ohio fredag 10. november.

(NTB)

HANS ANDRE KAMP: Patrick Thoresen spilte drøye sju minutter natt til søndag. Foto: REUTERS
HANS ANDRE KAMP: Patrick Thoresen spilte drøye sju minutter natt til søndag. Foto: REUTERS Vis mer