Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tap for Zucca og co. mot Devils

New York Rangers og Mats Zuccarello måtte se seg slått 2-3 da de møtte New Jersey Devils på bortebane i NHL tirsdag.

STOPPET: New Jersey Devils målvakt, Cory Schneider redder et skudd fra Mats Zuccarello på New York Rangers. Foto: Ed Mulholland-USA TODAY Sports
STOPPET: New Jersey Devils målvakt, Cory Schneider redder et skudd fra Mats Zuccarello på New York Rangers. Foto: Ed Mulholland-USA TODAY Sports Vis mer

Rangers tok ledelsen ved J.T. Miller i siste halvdel av første periode, men hjemmelaget utlignet ved Lee Stempniak i starten av andreperioden.

Kampen ble avgjort i den tredje perioden. Det begynte med at Rangers på nytt tok ledelsen med nok en J.T. Miller-scoring etter rundt 2 minutter. Deretter satte Joseph Blandisi inn et mål for Devils (3.13), før David Schlemko avgjorde kampen med en scoring 11 minutter og 14 sekunder ut i perioden.

Mats Zuccarello tok ingen poeng i løpet av kampen. Han var på banen i 19 minutter og 51 sekunder, mest av alle angrepsspillerne til Rangers.

Rangers ligger fortsatt på andre plass i sin divisjon i NHLs østre avdeling. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram