Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tap for Zuccarello og Rangers

Nordmannen uten poeng i natt.

POENGLØS: Mats Zuccarello hadde ingen stor aften i Madison Square Garden denne gang. Her i duell med Tom Pyatt. Foto:  Jim McIsaac/Getty Images/AFP
POENGLØS: Mats Zuccarello hadde ingen stor aften i Madison Square Garden denne gang. Her i duell med Tom Pyatt. Foto: Jim McIsaac/Getty Images/AFP Vis mer

Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers tapte 1-2 hjemme for Montreal Canadiens i natt, men det var hjemmelaget som tok ledelsen.

Rangers fikk nærmest en «flying start» da Brandon Dubinsky scoret etter bare 4.15 minutter i den første perioden.

Men flere scoringer ble det ikke før Jaroslav Spacek utlignet til 1-1 drøye minuttet før slutt i midtperioden. Benoit Pouliot ble så matchvinner for gjestene 6.03 minutter ut i den siste perioden.

Rangers kjempet for sin tredje strake seier, men fikk lite til i kampen mot Canadiens. Keeper Henrik Lundqvist var sint på seg selv etter den avgjørende scoringen, men ingen gir ham skylden for nederlaget.

Likevel mente svensken at han burde ha avverget scoringen fra Pouliot.

Mats Zuccarello Aasen spilte totalt 13.44 minutter i kampen. Dette var fordelt på 16 bytter, og nordmannen var ikke på isen ved noen av scoringer. Han hadde også fire skuddforsøk, men lyktes ikke denne gangen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media